Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Probuzeni - The Awakening (1980)(720p 24fps H264)(ENG)(TITː CZ) = CSFD 58% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Probuzeni - The Awakening (1980)(720p 24fps H264)(ENG)(TITː CZ) = CSFD 58% Názov:Probuzeni - The Awakening (1980)(720p 24fps H264)(ENG)(TITː CZ) = CSFD 58% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy s titulkama - Velikost:1.8 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-04-25 Peerov:5 (Seed: 5, Leech: 0)
    Zaner:Horor,Thriller Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Probuzení
    Probuzení mumie
    The Awakening


    ROK: 1980

    PŮVOD: Velká Británie
    NÁMĚT: The Jewel of Seven Stars od Brama Stokera

    ROZLIŠENÍ: 720p

    JAZYK: anglicky
    TITULKY: cz-externí

    ŽÁNR: Horor / Thriller
    HODNOCENÍ: ČSFD: 58%

    REŽIE: Mike Newell
    SCÉNÁŘ: Clive Exton, Allan Scott, Chris Bryant
    KAMERA: Jack Cardiff
    HUDBA: Claude Bolling
    HRAJÍ: Charlton Heston, Susannah York, Stephanie Zimbalist, Nadim Sawalha, Ian McDiarmid, Miriam Margolyes, Christopher Fairbank, Albert Moses, Jill Townsend, Michael Mellinger, Ishia Bennison, Patrick Drury

    CSFD: https://www.csfd.cz/film/19954-probuzeni/prehled/

    Screenshot:


    Obsah:
    Probuzení (The Awakening, 1980) je v historii v pořadí již několikátou filmovou adaptací povídky „The Jewel of Seven Stars“ od Brama Stokera (1917). Od předchozích zfilmování (např. Blood from the Mummy´s Tomb od Hammer Films, 1971) se liší především vyšším budgetem, který ovlivnil hvězdné obsazení (Charlton Heston) a scény natáčené přímo v Egyptě (na rozdíl od hammerovské mumie, která zřejmě vznikla převážně v Shepperton Studios v Middlesexu.

    Americký archeolog Matthew Corbeck (Charlton Heston) je v Egyptě na archeologických vykopávkách společně se svou těhotnou ženou Anne (Jill Townsend). Jeho žena poměrně špatně snáší fakt, že tráví své těhotenství sama uprostřed pouště zatímco její muž je po většinu dne na vykopávkách se svou pohlednou asistentkou Jane Turner (Susannah York), se kterou se snaží nalézt hrobku „zapovězené“ egyptské královny Kary, proslulé svou krutostí (incest se svým otcem a jeho následný, Karou způsobený rigor mortis a slib zabité Kary, že se v budoucnosti vrátí v obnoveném těle). Hrobka je nalezena a Anne Corbeck je s těhotenskými komplikacemi odvezena do nemocnice v Kairu. Matthew se na ni sice přijde podívat – ale když na místě zjistí, že by byl v nemocnici k ničemu (Anne je na nemocničním lůžku zcela mimo), odjíždí – přes vyčítavé pohledy nemocničního personálu Kadiry (Miriam Margolyes) zpět ke svému životnímu objevu (hrobce Kary). V okamžiku otevření sarkofágu dítě (které Anne mezitím potratila) znenadání na porodním sále ožívá. Zlovolný duch královny Kary se zcela nepochybně převtělil do Corbeckovy dcery Margaret (Stephanie Zimbalist).

    Po této „ouvertuře“ se přesouváme v čase o nějakých cca 20 let dále – Matthew již nežije s Anne, ale se svou bývalou asistentkou Jane (kdo by to byl řekl?), a Margaret je dospělá. Nicméně, pravda (o tom, kdo je uvnitř rozkošné Stephanie Zimbalist) musí být objevena a znovuzrozená Kara musí být zničena. To, že před závěrečnými titulky filmu, silueta Kary převtělená v Margaret (Stephanie Zimbalist) odchází na pozadí Londýna do světa, aby nám to všem „zpříjemnila“, berte jako osobní selhání Matthewa Corbecka (Charlton Heston) a všech dalších zúčastněných „rytířů dobra“.

    Zajímavé je, že většina Angličanů nemůže přijít Awakening na jméno a vyzvedá do oblačných výšin Blood from the Mummy Tomb. A to i přesto, že natáčení Awakening bylo převážně v britských rukou – např. celý casting byl britský. Vyčítána je mu např. přílišná inspirace filmem Omen (1976).


       
       








    Trip77, Mory1, Jablonka,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    kagar
    Ratio 1.87

    Member+

    26/04/2024 11.20.25
    Nemohu načíst titulky-poraďte


    --------------
    >> 26/04/2024 11.33.56
    Bambuskovid: V čom?


    --------------
    >> 26/04/2024 16.18.03
    UPLOADER: odkúšané vo VLC player. Ak máš iný prehrávač a nejdú ti, skús nejaký napr. online konvertor do srt (asi najbežnejší formát). Alebo rovno vyskúšaj nainštalovať VLC player, je to jeden z najbežnejších prehrávačov.


    --------------
    >> 27/04/2024 12.51.50
    kagar: Moc děkuji. našel jsem: Aiseesoft Blu-ray Player . Online konvertor do srt, skvělé vložil jsem tit. do filmu. Někdy mě tv LG tit. nenajde. Takhle je to tutovka.  


    --------------
    >> 27/04/2024 13.29.02
    UPLOADER: to som rád. Na kompatibilitu som veru nemyslel, ale VTT je už defacto nový štandard vytvorený pre HTML5. Aj keď najpoužívanejšie je asi stále .srt (a asi aj najviac podporované).


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.142 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 02:16
    sql

    TOPlist